Franchise

Csatlakozz Franchise éttermi rendszerünkhöz !!!

Csatlakozz franchise rendszerünkhöz!

XXI. században a nehéz gazdasági kihívások miatt egyre több franchise rendszer jön létre.

például MCDonalds ,KFC , Burgerking ,Diego , Tesco,Benu,...

A vállalkozók egy nagyobb része jön rá arra hogy hálózatba tömörülve jobb feltételeket tudnak kérni a beszállítóktól, üzemeltetésük optimalizálására. A Sumatrafranchise rendszer tagja ként központilag egy kormány projekt részese ként élvezheted az Indonéz állam támogatásait a nagykövetségeken keresztül. Indonesia Spice Up the World 2022 Joco Widodo president . Indonézia | fűszerezze fel a világot BKPM Ezért hoztuk létre a Sumatra fine dining hotel restaurant franchise rendszerét.

Csatlakozz dinamikusan növekvő csapatunkhoz hogy te is élvezhesd az üzemeltetése során a franchise hálózati rendszer előnyeit.

Rugalmasabb jobb áruk beszerzési lehetőség a központon keresztül

beszállítói árkedvezmények magasabbak ha a központon keresztül vásárol az összes tag

speciális nehezen elérhető nyersanyagok központilag könnyen beszerezhetőek, esetleges felmerülő készlethiány a tagok raktárkészletek miatt könnyebben optimalizálható.

nagyobb marketing lehetőség mivel a Franchise tagok regionálisan , a központ országosan, Europai szinten ugyanazt hirdetik amit te, ezért kisebb reklám ráfordítással nagyobb reklám eredményeket- országos reklámot , ismertséget érhetsz el.

nem kell nagyobb összegeket költened a saját brading kiépítésére, használd ki a hálózat által kapott lehetőségeket.

A hálózat üzemeltetői mivel folyamatosan egymás között tartják a kapcsolatot ezért mindig friss információid lehetnek vevőid fogyasztói szokásairól, jobb akciókkal nagyobb eredményt érhetsz el.

Mi nem hagyunk egyedül az üzemeltetési nehézségeiben közösen könnyebben több ötlettel tudjuk megoldani a te problémáidat.

Keress minket és légy részese a sikernek!

Bővebb információ:

Tóth Tihamér Tamás

00 421 903 71 33 90